miércoles, 7 de agosto de 2013

QUÈ PODRÍEM FER AVUI

acrílic sobre cartró 2009 C.G.
Què podríem fer avui?
I si portem un tros de menjar a l'entrada d'un formiguer? ens sentirem gegants. Anem a recollir autoestopistes a la carretera, o a veure si trobem un lladre de bicis i el convidem a una birra en la qual ens hàgim pixat abans. Anem a mirar nenes, però mirem només a aquelles que...i a les altres els hi girem la cara descaradament.
Ja ho tinc, anem a una immobiliària, manifestem el nostre desig de comprar, no un, ni dos, ni tres, vint-i-cinc pisos, està bé, però jo aniria a buscar bolets a la Universitat, aniria amb el cap fix a terra, buscant, mirant i entrant a les aules sense fer cas als comentaris, dedicant-m'hi només als bolets.
Anem a l'església, i petonegem alguna de les icones penjades, però abans de fer-ho hem de fer un pas de ball de "breakdance" i després el petó. Anem a una platja nudista i fem un striptease a la "orilla".

Deixem-nos de rotllos, anem a la biblio i li diem a la noia que ja ens ho hem llegit tot, que ens expliqui la seva vida. Pengem notes molt pessimistes i al costat molt optimistes. De quant seria la multa per cagar-se dins de l'oficina d'un banc, creus que podria cagar o se'm tallaria el cagarro per la presencia de la gent?
Hem d'escriure molts missatges d'amor en petits papers i  deixa'ls dins les bústies de dones majors de setanta anys.
Ens pixarem en els cotxes de gamma alta que tinguin els artistes, i sobretot filòsofs i sociòlegs.
Serem valents, serem bones persones que és cosa de valents i de bojos.

Mirarem als més petits i els hi parlarem amb els ulls, i formarà part de la nostra vida la vida, no la humanitat, que és un altra cosa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario